Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mióta lett divat a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissg47 kérdése:

Mióta lett divat a férfiak intim szőrtelenítése? Az 1990-es évek eleje, közepe? 2000-es évek?

Figyelt kérdés

2021. júl. 26. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, de én szeretek, mert tisztábbnak érzem magam, ha levágom a dzsungelt.
2021. júl. 26. 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Kb kétezres években lett tömegesen divat szerintem. Egyébként én szeretem szőrösre hagyni, de néha levágom, mert: nagyobbnak tűnik sokkal a szerszám, ha nem hatalams szőr borítja, nyáron kevésbé izzad be, nem lesz olyan büdös, plusz orálnál a lányoknak tényleg kellemetlen a nagy szőr.
2021. júl. 26. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom, amióta nem attól férfi valaki, hogy 100+ kg, szőrös mindenhol, vedeli a sört és veri az asszonyt.
2021. júl. 26. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A 2000-es években, ahogy a nők esetében is, a "férfidivat" ezt kicsit pár évvel elmaradva követte. Ettől még nem szőrtelenít, fazoníroz mindenki, kinek-kinek (és partnerének) ízlése szerint.
2021. júl. 26. 11:34
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem túl régóta, de nekem még mindig úgy tetszik, ha a férfinek jó szőrös a nemi szerve. Úgy sokkal jobban indulok.. 38/n
2021. júl. 26. 11:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2000 körül kezdtem el én is, és eleinte egyedül voltam ezzel a szőrös pasik között (sport után a tusolóban). Azóta kb a felük ilyen.
2021. júl. 26. 12:06
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Azt tudom a magam példájából, hogy kb. 93-ban leborotváltuk haverral a hónaljszőrünket nyárra és többen nagyon furcsán néztek ránk, valaki még buzának is gondolt emiatt. Tehát mi jóval megelőztük a kort az biztos, mire elfogadott lett a dolog, hogy férfiak is borotválják a hónaljszőrüket. A farkam 95-től fazonra nyírom, mert ott nem jó a csupasz, mert kipattogzik 1-2-szer kipróbáltam és nem vált be, így maradt a nullásgép. A golyókat meg borotválom, mert az nem pattogzik ki. De, amúgy szerintem ez a 95 is még korainak számít. Én olyan 90-es évek nagyon vége és 2000-es évek elejére tenném, amikor már elfogadott volt, hogy férfiak is szőrtelenítenek stb.
2021. júl. 26. 12:28
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Sosem szortelenitettem, 30 partnerem egyike sem kifogasolta, sőt. Nem ertem miert tenném.
2021. júl. 26. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
A 90es években még többnyire szőrös puncit keféltem, biszex vagyok. Az ezredfordulón kezdett divatba jönni, persze most se mindenki borotválja, nekem amúgy mindegy, h szőrös alul, vagy sem.
2021. júl. 26. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Az előző vagyok, elmondanám, hogy pontos legyek, a női partnereim számára is a szőrös fanszörzetű pasi volt a természtes még, a 90es években.
2021. júl. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!